Oplysninger i overensstemmelse med afsnit 5 TMG:

Kleinfeldt GmbH
Dietkircher Strasse 3
65552 Limburg – Eschhofen

Repræsenteret af:

Chef for virksomheden Torsten Kleinfeldt

Kontakt:

Telefon: +49 6128 60 50 30
Fax: +49 6128 60 50 313
E-mail: info@kleinfeldt-gmbh.de

Registrer indrejse:

Tilmelding i handelsregistret.
Registrer domstol:AG Wiesbaden
Tilmeldingsnummer: HRB-16782

Moms:

Momsregistreringsnummer i henhold til § 27 a i momsloven:
DE 113 531 028

Oplysninger om erhvervsinsinuering af forsikringer

Forsikringsselskabets navn og vedtægtssted:
Alliance

Forsikringens omfang: Tyskland

Konfliktløsning

Europa-Kommissionen udgør en platform for onlinetvistbilæggelse: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vores e-mail-adresse kan findes øverst på aftrykket.

Vi er ikke villige eller forpligtet til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer ved en forbrugervoldgiftsinstans.

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi forpligtet til at overholde afsnit 7 (1) TMG er ansvarlig for sit eget indhold på disse sider i overensstemmelse med den generelle lovgivning. I henhold til afsnit 8 til 10 i TMG er vi dog ikke forpligtet til at overvåge overførte eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til at undersøge omstændigheder, der indikerer ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med den generelle lovgivning forbliver upåvirket. Ansvaret i denne henseende er imidlertid kun muligt fra det tidspunkt, hvor man får kendskab til en bestemt overtrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, fjerner vi straks dette indhold.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne hjemmesider af tredjeparter, på hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for disse tredjepartsindhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for sammenkædning. Ulovligt indhold kunne ikke genkendes på tidspunktet for sammenkædning.

En permanent kontrol af indholdet af de linkede sider er imidlertid ikke rimelig uden konkrete tegn på en overtrædelse af loven. Hvis vi bliver opmærksomme på eventuelle overtrædelser af loven, vil vi straks fjerne sådanne links.

Copyright

Indholdet og værkerne, der er skabt af webstedsoperatørerne på disse sider, er underlagt tysk lov om ophavsret. Duplikering, redigering, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne af ophavsret kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller skaberen. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

For så vidt som indholdet på denne side ikke er skabt af operatøren, respekteres tredjemands ophavsrettigheder. Især er tredjepartsindhold markeret som sådan. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, skal du være opmærksom på det. Hvis vi bliver opmærksomme på eventuelle overtrædelser, fjerner vi straks sådant indhold.